Over mij

Sandra Mous

Mijn naam is Sandra Mous. Ik woon in het mooie Friese Gaasterland samen met mijn partner en vier kinderen. Van jongs af aan heb ik last van hoofdpijn / migraine. Niemand mij kon helpen. Mijn hoofdpijn bleek ‘onverklaarbaar’. Hierdoor ben ik zelf op zoek gegaan naar de oorzaak.

Onderweg op mijn zoektocht, volgde ik mijn opleidingen bij opleidingsinstituut Evenwijs, de School voor Homeopathie en Ortho Health Foundation. Inmiddels ben ik Orthomoleculair Natuurgeneeskundig therapeut en heb ik sinds 2014 een eigen praktijk in Balk. Praktijk Sandra Mous. Samen met Freddy Haantjes, zijn we de oprichters van Fit en Vitaal Friesland.

Zodra ik kon lopen en mezelf kenbaar kon maken, klaagde ik over hoofdpijn. Hoofdpijn is altijd aanwezig geweest in mijn leven. Het varieerde van lichte, doffe en spanningshoofdpijn tot zware migraine aanvallen. Zo gingen mijn ouders overal met mij naar toe van huisarts, fysiotherapeut naar magnetiseur en ziekenhuis.  Uit allerlei onderzoeken was niks te vinden. Ik was kerngezond! Maar ik lag wel iedere week plat, in een donkere kamer, met spuugbak binnen handbereik.

Praktijk Sandra Mous

Het stuk ‘onverklaarbaar’ kon ik moeilijk accepteren. Hoofdpijn zal altijd mijn zwakke plek blijven. Maar ik ben voor 90% ‘genezen’!  Dit door inzicht te krijgen in de biochemische processen van het lichaam en verstoringen en tekorten van het lichaam weer te herstellen. Ik paste mijn voeding en leefstijl aan en kreeg weer vertrouwen in de eigen geneeskracht van het lichaam.

Praktijk Sandra Mous is een praktijk voor orthomoleculaire en natuurgeneeskundige  ondersteuning en begeleiding naar een gezondere leefstijl met een herstel van het verstoorde evenwicht.

Wat probeert jou lichaam jou te vertellen? Waar komen je klachten vandaan? En vooral wat is de oorzaak?

Mijn passie

Mijn passie en specialisatie ligt bij het vrouwelijk lichaam, de hormonen, de menstruatiecyclus, de overgang en het zwanger worden en zijn. Daarnaast help ik mannen met hun vruchtbaarheid en prostaatklachten.

Vaak krijgen stellen te horen dat ze ‘onverklaarbaar’ onvruchtbaar zijn. Liefste Wens is het platform voor informatie en begeleiding voor vruchtbaarheid en zwanger worden.

Graag help ik jou in je zoektocht naar de oorzaak en herstel!

Sandra Mous